Klämskydd för ytterdörrar

Våra klämskydd både designas och tillverkas i Sverige. Alltifrån material till design, mått och upphängning är särskilt anpassade till svenska ytterdörrar och entréer. Av den anledningen ger ett klämskydd från Bovalls ett gediget skydd från klämskador i både lägenhet och villa, utan att göra åverkan på dina dörrar.

Protectém är ett lättmonterat klämskydd för ytterdörr som hindrar klämskador vid lägenhetens eller husets entré. Skyddet består av en lång, tunn klaff som täcker mellanrummet mellan dörr och karm. Det gör ingen åverkan på dörr eller karm och hindrar inte heller funktionen.

Vilket klämskydd behöver du?
Klämskydd K-130 passar till ytterdörrar med en dörrtjocklek över 60 mm. Detta klämskydd passar dörrar med och utan fals i dörrbladet. Passar entré och ytterdörrar, brand- och ljudisolerade ”tunga” innerdörrar samt balkongdörrar. Klaffen kan även användas till aluminiumdörrar.

Montering
Montering sker med hjälp av sex små skruvar som finns i förpackningen. Dessa fäster klaffens gångjärn i karmfalsen på dörren. För att underlätta montering av ditt klämskydd skickar vi med en monteringsanvisning i försändelsen. Om du vill se hur du monterar skyddet på din yttterdörr kan du också klicka här för att gå till vår sida för monteringsanvisningar.

Så beställer du
Våra klämskydd går att beställa i vårt showroom i Bovallstrand eller online via vår webbshop. Om du vill beställa klämskydd av oss vi webben kan du enkelt göra det direkt via vår hemsida www.bovalls.com. Du kan också ringa oss på: 0523-517 00 om du har frågor.

Behöver du en dörr till ditt klämskydd?

Då kan det vara bra att veta att vi tillverkar högkvalitativa ytterdörrar i miljömärkta träslag. Vill du se hur våra ytterdörrar ser ut? Då är du välkommen att höra av dig till oss, besöka vårt showroom i Bovallstrand eller besöka vår hemsida här.

"Vi har lång erfarenhet av att bygga snygga, kvalitativa ytterdörrar. Våra klämskydd är särskilt framtagna med den erfarenheten i ryggen." Inger Gustafsson, VD Bovalls Dörrbyggeri