Smarta klämskydd för innerdörrar

Våra klämskydd designas och tillverkas i Sverige. Deras material, design mått och upphängning är därför särskilt anpassade till svenska innerdörrar och passar i ditt hem utan att göra åverkan på dina dörrar.

Protectém är ett lättmonterat klämskydd som hindrar klämskador inom hemmets fyra väggar. Skyddet består av en lång, tunn klaff som täcker mellanrummet mellan dörr och karm. Det gör ingen åverkan på dörr eller karm och hindrar inte heller funktionen. Klämskydd K-75: Passar 40 mm innerdörrar utan fals med insticksgångjärn eller lyftgångjärn max 13 mm i diameter. Längd 128 cm. Klaffens bredd: 7,5 cm.


Montering på innerdörr

Montering sker med hjälp av sex medföljande små skruvar som fäster klaffens gångjärn i karmfalsen på dörren. För att underlätta monteringen lägger vi alltid med en monteringsanvisning med försändelsen när vi skickar ditt klämskydd. Om du vill se hur du monterar skyddet på din ytterdörr kan du också klicka här för att gå till vår sida för monteringsanvisningar.

Så beställer du
Våra klämskydd går att beställa i vårt showroom i Bovallstrand eller online via vår webbshop. Klämskydd K-75 passar 40 mm innerdörrar utan fals med insticksgångjärn eller lyftgångjärn som är max 13 mm i diameter. Är innerdörren tjockare än 40 mm eller hänger på lyftgångjärn över 13 mm i diameter måste man gå upp en storlek till vårt klämskydd K-105. Om du vill beställa klämskydd av oss vi webben kan du enkelt göra det direkt via vår hemsida www.bovalls.com. Du kan också ringa oss på: 0523-517 00 om du har frågor.

Behöver du en dörr till ditt klämskydd?

Då kan det vara bra att veta att vi tillverkar högkvalitativa innerdörrar i miljömärkta träslag. Vill du se hur våra innerdörrar ser ut? Då är du välkommen att höra av dig till oss, besöka vårt showroom i Bovallstrand eller gå in på vår hemsida här.

"Våra klämskydd är designade och tillverkade i Sverige och passar perfekt för svenska dörrmått och dörrhängningar." Inger Gustafsson, VD Bovalls Dörrbyggeri